Τετάρτη 22 Ιουλίου 2009

ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΤΩΝ ΚΟΙΝΟΤΙΚΩΝ ΥΠΗΚΟΩΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ
Η μη κερδοσκοπική μη κυβερνητική οργάνωση με την επωνυμία ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΡΑΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ /HELLENIC ACTION FOR HUMAN RIGHTS (H.A.HU.R.) σας προσκαλεί στην εκδήλωση με θέμα"ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΟΤΙΚΟΙ ΑΛΛΟΔΑΠΟΙ" που θα πραγματοποιήσει την Τρίτη 2 Ιουνίου 2009 και ώρα 18:00 μ.μ.στον χώρο της Ένωσης Ανταποκριτών Ξένου Τύπου, Ακαδημίας 23
Ομιλητές:
  • Γιαταγάνας Ξενοφών, τ.Nομικός Σύμβουλος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Επιστημονικός Διευθυντής του Ελληνικού Κέντρου Ευρωπαϊκών Μελετών & Ερευνών (E.K.E.M.E.).
  • Παύλου Μίλτος, Διευθυντής Εθνικού Παρατηρητηρίου για το Ρατσισμό & την Ξενοφοβία «ΈΝΩΣΗ - ΚΕΜΟ».
  • Τσιμπουκίδης Γιάννης, Δικηγόρος Αθηνών.Τη συζήτηση θα συντονίσει η Πρόεδρος της «Ελληνικής Δράσης για τα Ανθρώπινα Δικαιώματα», κ. Ηλέκτρα - Λήδα Κούτρα, Δικηγόρος.

Το λόγο θα πάρουν και εκπρόσωποι των κομμάτων, για μια σύντομη τοποθέτηση.

Η πρωτοβουλία μας στοχεύει στην ενημέρωση και ευαισθητοποίηση όλων των εμπλεκόμενων μερών, θεσμικών, φορέων και πολιτών, προκειμένου να αναδειχθούν τα προβλήματα, να γίνουν προτάσεις, ν' ανακοινωθούν δεσμεύσεις και να επικοινωνηθεί στους πολίτες της Ε.Ε. που διαμένουν στην Ελλάδα, όσο το δυνατόν πληρέστερα, το δικαίωμα του εκλέγειν και εκλέγεσθαι και η σημασία της πολιτικής συμμετοχής.

Η παρουσία σας θα μας τιμήσει ιδιαίτερα και θα ενδυναμώσει την προσπάθειά μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου