Τρίτη 26 Οκτωβρίου 2010

Συμμετοχή της Ελληνικής Δράσης για τα Ανθρώπινα Δικαιώματα στην ηλεκτρονική ψηφοφορία του Eurocharity

Η Ελληνική Δράση για τα Ανθρώπινα Δικαιώματα –Πλειάδες, συμμετέχει στην ηλεκτρονική ψηφοφορία του Eurocharity (το σημείο αναφοράς για την Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη και την Πράσινη Οικονομία) για τη χρηματοδότηση έργων Μ.Κ.Ο για το έτος 2010.
Συμμετέχουμε με το πρόγραμμα : «Χορωδία της ουτοπίας». Μια χορωδία υψηλών προδιαγραφών, με μέλη παιδιά ηλικίας 6-15 ετών, διαφόρων εθνικοτήτων, περιθωριοποιημένα, ανήκοντα σε ιδιαίτερα ευάλωτες κοινωνικές ομάδες – στην ουσία παιδιά «χωρίς πατρίδα» (εξ ου και «Χορωδία της Ουτοπίας») ή «παιδιά του κόσμου». Ταλαιπωρημένα παιδιά, νέοι άνθρωποι που έχουν σχεδόν παραιτηθεί από την ελπίδα, συχνά προερχόμενοι από εμπόλεμες ζώνες ή περιοχές με καθημερινές παραβιάσεις ανθρωπίνων δικαιωμάτων, έρχονται σ’ επαφή με τις λεπτές δονήσεις της μουσικής και το σεβασμό της ανθρώπινης αξίας τους. Αποκτούν όραμα. Ενθαρρύνονται να εκφράσουν και να ανταλλάξουν, μέσα στη μουσική κοινωνία της χορωδίας, τον πολιτισμικό πλούτο των χωρών καταγωγής τους. Παράλληλα, τα ίδια και οι οικογένειές τους υποστηρίζονται από την Ελληνική Δράση για τα Ανθρώπινα Δικαιώματα και από άλλους φορείς, κοινωνικά, νομικά, εκπαιδευτικά, ιατρικά, ψυχολογικά.

Η ψήφος σας καθώς και η διάδοση της πληροφορίας σε όσο το δυνατόν περισσότερους ανθρώπους που θα ήθελαν να μας υποστηρίξουν θα μας ήταν πολύτιμη.

Το link όπου μπορείτε να συμμετάσχετε στην ψηφοφορία είναι:
http://polls.eurocharity.gr/intro.php
Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την "Χορωδία της ουτοπίας" θα βρείτε στο site της οργάνωσης : www.hahur.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου